Am găsit 10 vile superbe cu piscină privată în Dubrovnik și împrejurimi

  • 20 octombrie 2021

Vile cu piscină Dubrovnik


Cauți vile private cu piscină Dubrovnik? Am găsit oferte la vile cu piscină Croația amplasate superb, ce pot fi inchiriate integral.

Croația este foarte ofertantă din acest punct de vedere. Aici există pe lângă resorturile hoteliere și o mulțime de oferte de cazare la vile private cu piscină, pe care le poți rezerva integral, doar pentru tine.

In acest articol, am selectat cele mai frumoase vile private cu piscină Dubrovnik și împrejurimi, unde poți petrece o vacanță de vară intimă și relaxantă.

Te-ar mai putea interesa:




Vile private cu piscină Dubrovnik




Villa Pizzelli
vila privata cu piscina Dubrovnik




Vila Pizzelli este o superbă vilă cu piscină în Dubrovnik, compusă din 3 dormitoare, living și bucătărie in suprafață totală de 180 mp.





Vila Ambiance
vila privată cu piscină în Dubrovnik




Vila Ambiance se află în Dubrovnik la doar 1 km de celebra plajă Potok și este compusă din 3 dormitoare, living și bucătărie.





Villa Ida
vilă superbă cu piscină în Dubrovnik




Vila Ida, este alegerea excelentă pentru o cazare privată cu piscină în Dubrovnik. Aflându-se la doar 300 metri de mare, ofera conditii excelente de cazare în 5 dormitoare, living și bucătărie.





Villa Bruna
vilă privată cu piscină Dubrovnik




Vila Bruna se află la doar 600 metri de mare și oferă condiții de cazare excelente într-un peisaj mirific. Vila privată oferă 6 dormitoare, curte superbă cu loc de grătar, terasă și piscină privată.






Villa Turcoisinus
vilă privată cu piscină aproape de Dubrovnik




Situată într-o zonă superbă la aproximativ 5 km de Dubronik, această vilă are piscină privată, grădină, facilități de grătar, WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Vila are 3 dormitoare, 2 băi, lenjerie de pat, prosoape, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată și patio cu vedere la piscină.






Nautical Dreams
vilă privată cu piscină Dubrovnik




Această vila cu piscină se află în Dubrovnik la doar 100 metri de plaja Tria Brata si oferă o superbă vedere la mare. Vila este compusă din 3 dormitoare, living și bucătărie.





Villa Arion
vilă privată cu piscină aproape de Dubrovnik




Această vilă se află lângă Dubrovnik la doar 2 km distanță și oferă piscină privată, 4 dormitoare, 2 livinguri, bucătărie și zonă de grătar.





Rustic Stone Villa Ane
vilă privată cu piscină aproape de Dubrovnik




Această vila cu piscină de langa Dubrovnik oferă 3 dormitoare, 3 băi, living și bucătărie. Se află la doar 5 km de Dubrovnik și este înconjurată de un peisaj superb.





Villa Avoca
vila cu piscină aproape de plajă 




Această vilă privată cu piscină de langă Dubrovnik se află la doar 400 metri de cea mai apropiată plajă si la 7 km de Dubrovnik. Oferă 4 dormitoare, 4 bai, living și bucătărie.





Villa Mative
vila cu piscină aproape de plajă 




Vilă privată cu piscină la doar 300 metri de plajă și 7 km de Dubrovnik. Oferă 4 dormitoare, 3 băi, living și bucătărie.






Villa Luce
vilă privată cu piscină aproape de Dubrovnik




Această vilă cu piscină privată, modern decorată, se află la 7 km de Dubrovnik și oferă cazare în 5 dormitoare, 5 băi, living și bucătărie. Cea mai apropiată plajă se află la o distanță de 700 m de vilă.





Vile private cu piscină Dubrovnik





SOURCE AND TAGS