City Break Lisabona

Descoperă tradiții. Gustă din deliciile ascunse!


Super vacanță în Lisabona! 🤩

✈️ zbor săptămânal din București
în intervalul aprilie - octombrie 2022

Zbor din București

de la 350 euro

sejur 4 nopți / persoană

Bootstrap Image Preview

zbor, hotel, mic dejun, taxe incluse!
Bonus: transfer privat aeroport!

Bootstrap Image Preview

-----------------------------------------

Hoteluri excelente

cu mic dejun

poziționate convenabil

Bootstrap Image Preview

zbor, hotel, mic dejun, taxe incluse!
Bonus: transfer privat aeroport!

Bootstrap Image Preview

-----------------------------------------


Transfer privat aeroport inclus! Avantaje:


✓ Zero timpi de așteptare! Tu vei fi așteptat la aeroport!

✓ Servicii private! Mașină cu șofer doar pentru tine (tur-retur)

✓ Ai mai mult timp pentru a descoperi orașul! Fără bătăi de cap!

✓ Statistic, pentru a ajunge de la aeroport la cazare, este nevoie de cel puțin 2 mijloace de transport în comun. Acest lucru implică bani dar mai ales timp pierdut. La fel și la retur!


De ce să alegi City Break Lisabona?


Lisabona este un oraș cu un farmec propriu și un amestec de stiluri arhitecturale.

Este o destinație foarte accesibilă și un loc care își păstrează istoria printre bulevarde romantice, străduțe înguste, pavate cu piatra cubică, cartiere maure, monumente baroce sau gotice.

O vacanță în Lisabona oferă o atmosfera hippie-tinerească întrepătrunsă cu aerul istoric și poveștile marilor descoperiri geografice


Locuri de vizitat în City Break Lisabona


Turnul Belem este unul dintre cele mai simbolice edificii din Lisabona, un obiectiv interesant de explorat şi de admirat atât pe dinafară, cât şi pe dinăuntru.

Dintre toate atracțiile Lisabonei, Mănăstirea Jeronimos (Mosteiro dos Jerónimos) este, probabil, cea mai strâns legată de istoria Portugaliei. Acest loc merită văzut atât ca obiectiv turistic, cât și ca monument de arhitectură.

Acvariul din Lisabona merită o vizită, fiind al doilea ca mărime din lume și a fost catalogat drept cel mai frumos acvariu din lume în cadrul premiilor Traveller’s Choice 2015.

Cea mai mare parte a autenticității pe care o veți găsi în Lisabona se află în cartierele sale istorice. Cartierul Alfama cu siguranță una dintre cele mai tipice locații pentru a descoperi cultura portugheză.

Arcul Rua Augusta este o clădire istorică de piatră, asemănătoare cu arcul de triumf și atracție pentru vizitatori în Praça do Comércio (Piața Comerțului), una dintre cele mai spectaculoase pieţe publice din Lisabona.

Castelul São Jorge este unul dintre cele mai vechi edificii din Lisabona, un castel maur ce ocupă o poziție privilegiată cu privire asupra orașului Lisabona și a râului Tejo. Este una dintre cele mai valoroase atracţii turistice din capitala Portugaliei.

LXFactory este o zonă modernă pentru cumpărături și loc de luat masa, un loc unde există un pic din toate, de la modă la cărți, la mobilier de epocă și design contemporan.

La final, te invităm să descoperi plajele din apropierea Lisabonei, precum Plaja Guincho, Plaja din Sesimbra, Plaja Tamariz sau Portinho da Arrabida.

De ce
să rezervi
prin
aloHotels?

Economisești

Pe aloHotels găsești mereu oferte de nerefuzat.

Rezervi rapid

În câțiva pași simpli ți-ai planificat vacanța.

Hoteluri pentru toți

Avem soluții pentru orice buget.