Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Termeni și Condiții

Acord intre Utilizator si Alo Hotels (SC Alo Hotels Group SRL)

Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni si Conditii) inainte de a utiliza website-ul www.alohotels.ro. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile acestui website, va rugam sa nu continuati accesarea website-ului.
Acest Acord tine loc de contract intre Utilizator (cmparator sau vizitator al website-ului) si Alo Hotels (Sc Alo Hotels Group Srl, societatea care opereaza website-ul).
Utilizand acest website sau comandand serviciile turistice online sau prin intermediul call center-ului sau email sau chat, sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii, fara nici o alta restrictie.
Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC Alo Hotels Group SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Informatiile furnizate pentru inregistrare pe website trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect datele solicitate. Pentru corectarea sau actualizarea acestor date, accesati contul dumneavoastra.

I. Cadrul general si definitii
In cadrul acestei pagini web sunt publicate si promovate produse si servicii turistice provenite de la terti furnizori (Furnizori de servicii turistice) la preturi speciale. Aceste preturi speciale promotionale sunt valabile pentru o anumita perioada de timp si pentru o anumita cantitate. Produsele/serviciile oferite pot fi achizitionate de catre utilizator/abonat, prin intermediul paginii web www.alohotels.ro sau prin email sau telefonic, respectand termenii si conditiile website-ului,pe care utilizatorul/ abonatul le accepta complet si neconditionat.
Rezervarile si vanzarile de bilete de avion sau oferte de tip city break ce au in componenta bilete de avion, se supun Conditiilor Generale de Rezervare si Vanzare a Biletelor de Avion (la care se adauga prevederile prezentului Contract). Pentru ofertele turistice, tarifele de pe site sunt informative si se pot modifica oricand. comenzile plasate pe website nu va garanteaza blocarea locurilor si a tarifelor.
Alo Hotels actioneaza ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, touroperatori, companii de inchiriat masini, altii (Furnizori de Servicii Turistice). Alo Hotels nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice.
Alo Hotels ofera prin intermediul website-ului, informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam sa retineti ca informatiile publicate pe website pot fi oricand modificate. Alo Hotels nu poate garanta ca informatia prezentata pe website (incluzand fara limitare, tarife, descrieri, poze, facilitati sau alte date) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune toate eforturile de a corecta informatiile ce pot fi corectate, de indata ce acestea ne-au fost aduse la cunostinta.
Societatea: Sc Alo Hotels Group Srl, cu sediul social in Pitesti, Str Episcop Grigorie Leu, Nr 18. si punct de lucru in Pitești, Bd. I.C. Brătianu, Nr. 48, Centrul de Afaceri (Biroul 406), Email office@alohotels.ro, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J03/1251/2004, Cod Unic de Inregistrare 16603202;
Furnizor: Furnizori de Servicii Turistice. Orice terta persoana, fizica sau juridica, ce pune spre comercializare propriile servicii turistice sau serviciile turistile ale altor furnizori, pentru care Sc Alo Hotels Group Srl prin intermediul website-ului www.alohotels.ro actioneaza ca agent revanzator.
Toate serviciile turistice publicate pe www.alohotels.ro sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene, orele de intrare/iesire din hotel, conditiile de anulare/modificare a serviciilor turistice) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui website.
Anumite tari din Uniunea Europeana au inclus taxe de oras ce pot varia intre:0.20 euro pana la 7 euro /pers/noapte si acestea sunt incasate doar de catre hotel cu exceptia destinatiei Bulgaria unde taxele de statiune sunt incasate de catre Sc Alo Hotels Group Srl.
In cazul intermedierii de catre Sc Alo Hotels Group Srl a serviciilor de transport aerian, feroviar, naval sau rutier, acestea intra sub incidenta reglementarilor impuse de transportator, Sc Alo Hotels Group Srl nu este rapunzatoare si nu poate fi trasa la raspundere de eventualele anulari sau modificari in structura de organizare a transportului. De asemenea nu poate fi trasa la raspundere nici daca aceste modificari influenteaza intr-un fel sau altul pachetul turistic achizitionat de catre client sau daca aceste modificari pot duce la aparitia de taxe suplimentare pentru realizarea pachetului turistic contractat.
Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.
Produs/Serviciu: Produsul/serviciul pus la dispozitie de Furnizor la anumite preturi si in anumite conditii prin intermediul website-ului www.alohotels.ro
Cumparator: orice utilizator/abonat sau orice alta persoana ce interactioneaza cu Alo Hotels prin email, telefonic sau accesand website-ul www.alohotels.ro si acceseaza ofertele publicate pe website sau achizitioneaza produsele sau serviciile turistice promovate.
Voucher: Documentul in format electorinic pus la dispozitia cumparatorului ce confirma achizitia serviciilor comandate.
Oferta: gama de poduse/servicii turistice, pusa la dispozitia utilizatorilor/abonatilor prin intermediul website-ului alohotels.ro;
Utilizator/Abonat: orice persoana fizica sau juridical care acceseaza website-ul www.alohotels.ro sau interactioneaza telefonic sau prin email cu Sc Alo Hotels Group Srl.

II. Alti Termeni si Conditii generale aplicate serviciilor Alo Hotels
1. Societatea, prin intermediul website-ului www.alohotels.ro, promoveaza produsele/serviciile turistice ce apartin tertilor Furnizori de Servicii Turistice, catre utilizatorii/abonatii website-ului, pentru o anumita perioada de timp sau/si intr-o anumita cantitate, in functie de cum sunt stabilite toate acestea de catre Furnizorii de Servicii Turistice si respectand termenii si conditiile mentionate in respectiva oferta.
2. In cadrul fiecarei oferte sunt mentionate detalii cu privire la pret. In cazul in care in cadrul Ofertei nu se precizeaza contrariul, preturile prezentate includ TVA si eventuale cheltuieli de livrare.
3. Societatea nu poarta nicio raspundere cu privire la produsele/serviciile promovate prin intermediul Ofertei, pentru care Furnizorul in mod exclusiv este raspunzator in fata Cumparatorului. In acest sens, dar nu limitativ, Societatea nu este responsabila pentru calitatea, proprietatile, caracteristicile partiale ale produselor/serviciilor, pentru prestarea defectuoasa sau impedimente juridice ce fac imposibila prestarea lor, precum si pentru modul sau timpul de livrare a acestora catre Cumparatori.
4. Societatea participa la vanzarea produsului/serviciului de catre Furnizor catre Cumparator, exclusiv si doar ca terta persoana-intermediar.
5. In cazul in care Furnizorul, dupa activarea Ofertei, intra in faliment sau dizolvare, stare de lichidare sau administrare fortata, care determina imposibilitatea de livrare a produsului/ serviciului, Societatea nu are nicio obligatie fata de Cumparator.
6. Procentele, reducerile si tarifele promovate in interiorul ofertelor sub forma de discount, sunt cu titlu informativ si este posibil sa nu reprezinte informatia exacta dintr-un moment anume, corespunzatoare ofertei respective;
7. Pot aparea situatii in care valabilitatea/disponibilitatea ofertelor sa nu fie posibila in anumite perioade din intervalul mentionat pe site sau pot aparea situatii in care dupa plasarea unei comenzi si efectuarea platii pentru aceasta, disponibilitatea pentru serviciile achizitionate sau tarifele aferente sa sufere modificari. Aceste situatii apar din cauza schimbarilor de tarif sau disponibilitate transmise de furnizori ulterior postarii ofertei pe site si ulterior efectuarii comenzii de catre Utilizator, drept pentru care Societatea nu poate fi facuta raspunzatoare;
8. Prezentele Termeni si Conditii se completeaza cu prevederile legislatiei in vigoare cu privire la Protectia Cumparatorului, prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic, OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, OG 85/2004 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare, Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori.

III. Documente de calatorie
- Regimul de calatorie in strainatate pentru cetatenii romani, actualizat la zi, poate fi vizualizat aici:    https://www.mae.ro/node/1422
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta, iar in cazul pasaportului sa fie valabil minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data incheierii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Pentru Turcia, cetatenii romani pot intra pe teritoriul Turciei doar in baza pasaportului national valabil minim 150 de zile de la data intrarii in Turcia: 90 de zile (perioada maxima de sedere) + 60 de zile. Incepand din 22 martie 2014, turistii romani vor calatori in Emiratele Arabe unite fara viza turistica. Turistii vor avea asupra lor pasaportul valabil minim 6 luni de la data inceperii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar, iar viza se va acorda pe loc, fara taxa de procesare. Se recomanda incheierea unei asigurari medicale.
- Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Serbia, Muntenegru, Croatia. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI.
- Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui sa detina pasaport sau sa fie inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
Documente necesare pentru minori
Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces. Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.
Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.

IV. Modalitatea de plata
Achitarea produsului/serviciului se realizeaza prin intermediul cardului bancar sau prin transfer bancar sau depunere de numerar. Pentru achitarea produsului/serviciului Furnizorului, pe website sunt acceptate toate cardurile bancare Visa®, si MasterCard®. Tranzactiile utilizatorilor/abonatilor pe website sunt protejate de sisteme de inalta siguranta online, procesatorul prin care sunt realizate tranzactiile online cu cardul bancar este PayU.
Descrierea platii cu cardul bancar
1. Utilizatorul/abonatul isi exprima interesul pentru una sau mai multe oferte, declarandu-si datele de pe cardul bancar. Partile convin in mod expres ca momentul incheierii contractului in prezentele Conditii si Termeni, il constituie momentul in care utilizatorul/abonatul apasa butonul "Plătește acum”
2. Societatea, din motive de siguranta, nu stocheaza datele niciunui card bancar pentru utilizare viitoare, prin urmare Utilizatorul/Abonatul trebuie sa reintroduca datele de fiecare data cand doreste sa comande o noua oferta. Prin introducerea datelor cardului bancar solicitate Utilizatorul/Abonatul declara expres ca are dreptul de utilizare a cardului bancar.
3. Societatea nu poarta nicio raspundere in cazul utilizarii ilegale a cardurilor bancare. Oferirea datelor cardului bancar demonstreaza acordul Utilizatorului/Abonatului pentru retinerea sumei aferente ofertei si, in cazul activarii Ofertei, debitarea cardului bancar.
4. In cazul in care tranzactia cu cardul bancar este refuzata din orice motiv de catre banca emitenta, de exemplu depasirea sumei de credit ori suspiciune de frauda, atunci se considera ca Utilizatorul/Abonatul nu participa la Oferta.
5. Societatea isi rezerva dreptul de a refuza din orice motiv participarea la orice Oferta a unui Utilizator/Abonat.
6. Societatea nu este responsabila cu privire la nerealizarea debitarilor sau blocarilor de sume de bani de pe card in cazul culpabilitatii agentului de prelucrare a platilor online sau a furnizorului de servicii de internet (Internet Service Provider sau ISP). In acest sens, cazuri de neculpabilitate a Societatii sunt:
a) Defecte de hardware sau software provenite de la agentul de prelucrare a platilor online. In cazul in care web serverul agentului de prelucrare a platilor oline inceteaza sa mai functioneze din pricina defectelor de functionare (se mentioneaza in acest sens deteriorarea hard disk-ului, lipsa de energie electrica, deteriorarea memoriei principale), fie din cauza problemelor de soft, Societatea va considera ca utilizatorul/abonatul nu participa la Oferta.
b) Neinformarea Societatii cu privire la finalizarea tranzactiei. In cazul in care tranzactia este debitata sau blocata pe cardul bancar, dar Societatea nu este informata prin intermediul procedurii de acceptare, atunci Societatea va considera ca utilizatorul/abonatul nu participa la Oferta.
c) Imposibilitatea de informare a Societatii poate aparea din cauza agentului de prelucrare a platilor online sau a furnizorului de servicii de internet.
NOTA: Situatiile de mai sus sunt prezentate cu titlu pur explicativ si nu constituie lista exhaustiva cu toate situatiile de neculpabilitate a Societatii.

V. Incheierea contractului la distanta.
Confirmarea comenzii de catre Alo Hotels, se realizeaza printr-o notificare in pagina de comanda pe site si prin posta electronica (e-mail). O comanda plasata si fara a fi achitata nu garanteaza si procesarea rezervarii ofertei achizitionate. Rezervarea va fi procesata doar in momentul in care plata pentru comanda plasata de catre Cumparator este confirmata de catre banca si in limita disponibilitatii ofertei din momentul in care plata a fost confirmata. De asemenea, rezervarea va putea fi procesata doar in momentul in care Cumparatorul furnizeaza Societatii toate datele necesare rezervarii.
Pe baza acestor date, Societatea transmite catre comparator un sumar al rezervarii inainte ca acesta sa plaseze comanda si respective sa achite contravaloea comenzii. Continuarea rezervarii de catre Cumparator si plata acesteia, reprezinta acordul ferm de procesare a rezervarii in conditiile mentionate in prezenta comanda. Astfel, se considera intrunirea acordului de vointa, si incheierea valida a Contractului la Distanta, in conformitate cu prevederile O.G. 130/2000, modificata.
Revanzarea cu scop comercial a Voucherelor, implicit a produselor si/ sau serviciilor care fac obiectul acestora, este interzisa, daca nu este aprobata de Alo Hotels, care nu va refuza in mod nerezonabil sa-si dea acordul. Nerespectarea termenului anterior da dreptul Alo Hotels sa anuleze voucherul precum si sa solicite daune.

VI. Conditii de anulare sau modificare (modificat 07 octombrie 2019)
Cumparatorul are dreptul să notifice în scris că renunţă la cumpărare/rezervare, fără invocarea unui motiv, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris pretul contractului. Denuntarea unilaterala se realizeaza printr-un e-mail transmis pe adresa rezervari@alohotels.ro de pe adresa de email folosita la achizitia serviciilor, mentionand numarul comenzii pentru care se doreste anularea/modificarea.

Va rugam sa retineti, ca doar comenzile pentru care nu au fost inca procesate rezervarile pot fi anulate sau/si acele comenzi pentru care rezervarile procesate la terti Furnizori de Servicii Turistice, permit anularea si/sau modificarea rezervarilor.
*** In cazul in care rezervarea dumneavoastra nu a putut fi confirmata, de catre biroul de rezervari, in conditiile ofertei achizitionate, suma achitata va fi returnata integral in maxim 24 de ore din momentul solicitarii.
In situatia in care clientul nu doreste sa renunte la cumpararea produsului/serviciului si doreste o inlocuire a unui produs/serviciul, de acelasi gen, trebuie sa existe o interdependenta valorica intre acesta si noul produs/serviciu solicitat. Este posibil ca in aceasta situatie sa apara taxe de modificare, acestea vor fi prezentate Cumparatorului de catre Socitetate.

Cumparatorul nu poate returna, anula sau modifica produsele/serviciile achizitionate prin intermediul unei rezervari procesate sau Contract, si/sau nu poate pretinde daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:
a)  Cand serviciile rezervate se supun unor termene de anulare si modificare prezentate cumparatorului pe website in pagina de comanda sau pe email sau telefonic. Orice anulare sau modificare va intra sub incidenta acestor termene.
b) Cand cumparatorul incheie o noua relatie contractuala si/sau isi exprima acordul asupra termenilor si conditiilor de modificare/anulare a ofertei achizitionate, acesta se va supune termenilor si conditiilor mentionate in noul acord incheiat.
c) Daca cumparatorul isi manifesta acordul pentru o rezervare ale carei politici si conditii de modificare si anulare nu permit rambursarea sumelor achitate sau se supun unor penalitati de anulare si/sau modificare, asa cum au fost ele prezentate in email sau in cadrul website-ului in pagina de comanda sau telefonic.

Conditiile de anulare sau modificare aferente camerelor rezervate, sunt exprimate pana la ziua ce precede data de incepere a sejurului rezervat. Din acel moment, orice anulare sau modificare atrage penalizari de 100% din valoarea achitata, incepand cu prima zi a sejurului rezervat.

Alo Hotels, percepe o taxă de servicii, reprezentand serviciile de procesare a rezervarii, mentenanta tehnologiei oferite pentru a permite clientilor utilizarea website-ului si identificarea celor mai bune oferte, alte costuri operationale. Taxa de serviciu reprezinta 10% din valoarea totala a comenzii si nu este rambursabila in cazul solicitarilor de anulare a rezervarii.
In pagina de comanda regasiti detaliat conditiile de plata si anulare a rezervarii dumneavoastra, impuse de furnizorul ofertei solicitate. Taxa de servicii Alo Hotels, aferenta serviciilor de procesare a rezervarii, este independenta de conditiile de anulare si modificare ale furnizorilor. Aceasta nu are caracter rambursabil si este deja inclusa in tarifele afisate pe site.


VII. Drepturi de proprietate
Se interzice copierea, inregistrarea analogica/digitala si reproducerea mecanica, distribuirea, transferul, downloading-ul, falsificarea, vanzarea, crearea de lucrari derivate sau dezinformarea publicului cu privire la furnizorul real al continutului website-ului. Eventuala reproducere, reeditare, uploadare, anuntare, distribuire sau transmitere sau orice alta utilizare a continutului in alt mod sau cu alte mijloace, in scop comercial sau in alte scopuri, se permite doar ca urmare a unei autorizatii scrise conferite in prealabil de Societate sau de oricare alt beneficiar legal al drepturilor de proprietate intelectuala de mai sus. Aparitia continutului de mai sus pe website nu poate fi considerata in nicio situatie drept transfer sau cedare de autorizatie sau drept de utilizare a oricaruia dintre elementele de mai sus.
Societatea, conform termenelor si conditiilor expuse in prezenta sectiune si conform legislatiei si reglementarilor aplicabile, confera utilizatorilor/abonatilor dreptul de acces si utilizare a website-ului si a datelor incluse pe acesta neexclusiv, netransferabil, personal si limitat. Aceasta autorizatie nu constituie transferul vreunui drept cu privire la website si datele prezentate pe acesta si se supune unor limitari. Astfel, Utilizatorul/abonatul trebuie sa respecte toate notificarile cu privire la drepturile asupra proprietatii intelectuale si alte drepturi de proprietate. De asemenea, Utilizatorul/Abonatul nu are dreptul de a modifica website-ul si datele de pe acesta in niciun mod sau dreptul de a transmite si de a prezenta in mod public, sau de a distribui sau utiliza in alt fel pagina web si datele incluse pe aceasta in orice scop de natura publica sau comerciala, exceptand situatia in care prin prezenta se acorda o permisiune in acest sens.
Modificari/Schimbari Periodice
Intreg continutul acestui website poate fi modificat si va este oferit "ca atare" fara a se oferi nicio garantie de niciun fel.
Societatea isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura website-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens si/sau Termenii si Conditii.
Societatea se extinde continuu, isi updateaza si optimizeaza website-ul, produsele si serviciile aferente, in paralel avand dreptul de a modifica liber termenii si conditiile de utilizare a website-ului. Din acest motiv, se recomanda utilizatorilor/abonatilor sa citeasca termenii si conditiile de utilizare la intervale regulate de timp pentru a se informa cu privire la eventualele schimbari de continut.
Societatea isi rezerva dreptul de a transforma sau de a modifica termenii aplicabili si conditiile de utilizare a website-ului, fara instiintarea prealabila a utilizatorilor/abonatilor. Astfel de schimbari, modificari, adaugiri sau eliminari ale termenilor si conditiilor de utilizare vor intra in vigoare imediat dupa publicarea lor pe website. Orice utilizare a website-ului, urmare a unei astfel de modificari sau schimbari, se considera acceptare de catre utilizator/ abonat a schimbarilor, modificarilor, adaugirilor sau eliminarilor din continutul website- ului. Societatea poate, in orice moment, sa anuleze, sa stearga, sa amane sau sa intrerupa orice functie de pe website, inclusiv disponibilitatea serviciilor, prezentarilor sau descrierilor oricarui produs sau serviciu.

VIII. Raspunderea limitata
Utilizarea acestui website este in totalitate pe raspunderea Dumneavoastra. Sc Alo Hotels Group Srl si orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea website-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui website sau a continutului sau. Sc Alo Hotels Group Srl nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui website, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest website.
Societatea nu are nicio raspundere pentru acoperirea pretentiilor tertilor, de orice natura, care pot rezulta in relatie cu utilizarea, copierea sau falsificarea website-ului sau a continutului acestuia sau a oricarui alt website inrudit, de catre terte persoane, neautorizate de Societate, indiferent daca Societatea a fost informata, a cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoasca aceasta posibilitate.

IX. Link-uri catre website-urile unei terte parti
Website-ul www.alohotels.ro poate contine link-uri catre alte website-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Sc Alo Hotels Group Srl nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor website-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Sc Alo Hotels Group Srl isi declina in mod special orice raspundere daca aceste website-uri:
a) Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
b) Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
c) Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
d) Nu ofera o securitate adecvata;
e) Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;
f) Sunt licentioase sau calomnioase.

X. Responsabilitatea Utilizatorului
Utilizatorii/abonatii website-ului accepta faptul ca nu vor utiliza acest website pentru publicarea, transmiterea prin e-mail sau transmiterea in alt mod: a oricarui continut ilegal, daunator, primejdios, calomnios, defaimator, vulgar, obscen si/sau care contravine in orice mod bunelor moravuri, sau constituie incalcare a confidentialitatii, exprima discriminari sexuale, etnice sau de alt tip, poate provoca prejudicii minorilor in orice mod sau nu poate fi transmis conform legislatiei in vigoare sau prin interdictie contractuala, care violeaza orice patent, insemn comercial, secret comercial, drepturi intelectuale sau alte drepturi de proprietate ale tertilor, contine virusi software, sau alte tipuri de coduri, fisiere sau programe, realizate cu scopul de a intrerupe, de a prejudicia, de a distruge echipamentul de operare al computerelor, incalca in orice modalitate legislatia din Romania sau pe cea comunitara in vigoare si prevederile acestora, poate aduce atingere in orice fel tertilor, si a oricarui continut utilizat pentru colectarea sau stocarea datelor personale cu privire la alti utilizatori.
Cu respectarea celor mentionate mai sus, Utilizatorul/Abonatul are posibilitatea de a informa terte persoane (de exemplu prin e-mail, mesaje de pe contul Facebook/Twitter etc.) cu privire la ofertele puse la dispozitie prin intermediul website-ului.

XI. Siguranta tranzactiilor
Societatea recunoaste importanta respectarii tuturor procedurilor legale necesare, legate de siguranta datelor personale, precum si a tranzactiilor electronice, si a luat in acest sens toate masurile necesare, prin metodele cele mai moderne si mai performante, pentru a oferi cel mai inalt grad de siguranta posibil. Toate informatiile legate de datele personale ale utilizatorilor/ abonatilor sunt tratate ca date confidentiale.
Confidentialitatea tranzactiilor
Asa cum se mentioneaza mai sus, respectarea confidentialitatii se subintelege. Toate informatiile transmise de utilizator/abonat sunt confidentiale, Societatea luand toate masurile necesare astfel incat acestea sa fie utilizate doar in masura in care acest lucru este considerat necesar in contextul serviciilor oferite.

XII. Date cu caracter personal
Prin intermediul website-ului utilizatorii pot furniza Sc Alo Hotels Group Srl informatii referitoare in special la date personale (precum nume, adresa, adresa de e-mail, numere de telefon), modul in care sunt utilizate sau se intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile publicate pe website, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Orice persoana care acceseaza website-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularelor de comanda de pe acest website, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:
- in scopul furnizarii serviciilor sau produselor prezentate pe website, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, facturarea, recuperarea debitelor, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor;
Iar optional, pe baza consimtamantului Utilizatorului:
- stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta Sc Alo Hotels Group Srl sa imbunatateasca relatia cu utilizatorii/abonatii/cumparatorii prin campanii de marketing si alte instrumente si activitati de promovare;
- prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Sc Alo Hotels Group Srl in vederea efectuarii de studii de piata;
- alte activitati intreprinse de Sc Alo Hotels Group Srl si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea utilizatorului.
In cazul in care utilizatorul nu doreste ca Sc Alo Hotels Group Srl sa proceseze datele cu caracter personal intr-unul sau anumite scopuri dintre cele mentionate mai sus, Utilizatorul va trimite o solicitare pe adresa de email office@alohotels.ro precizand scopurile pentru care nu doreste prelucrarea datelor cu caracter personal. Utilizatorii care furnizeaza Sc Alo Hotels Group Srl date cu caracter personal prin intermediul accesarii website-ului au toate drepturile si obligatiile prevazute in Legea 677/2001, respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei.

XIII.Forta majora
Sc Alo Hotels Group Srl si/sau Furnizorul nu vor fi raspunzatori pentru intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor lor, datorate unor evenimente de forta majora, imprevizibile si de neinlaturat. Intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor din motiv de forta majora nu va fi considerata ca o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

XIV. Reclamatii si Litigii
Pentru orice reclamatie, Utilizatorul/Cumparatorul trebuie sa se adreseze, in prealabil, societatii Sc Alo Hotels Group Srl - serviciul clienti. Orice litigiu rezultat din aplicarea, interpretarea sau derularea Termenilor si Conditiilor va fi abordat pentru a fi rezolvat pe cale amiabila. Termenii si Conditiile si toate comunicarile sunt in limba romana. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

De ce
să rezervi
prin
aloHotels?

Economisești

Pe aloHotels găsești mereu oferte de nerefuzat.

Rezervi rapid

În câțiva pași simpli ți-ai planificat vacanța.

Hoteluri pentru toți

Avem soluții pentru orice buget.