City Break ROMA

Descoperă tradiții. Gustă din deliciile ascunse.
Pătrunde în celebrele orașe!

Super vacanță în Roma! 🤩
✈️ săptămânal din București și Cluj!
în intervalul martie - mai 2022

Zbor din București

de la 239 euro

sejur 3 nopți / persoană

Bootstrap Image Preview

zbor, hotel, mic dejun, taxe incluse!

Bonus: transfer privat aeroport!

Bootstrap Image Preview

-----------------------------------------

Zbor din Cluj-Napoca

de la 250 euro

sejur 4 nopți / persoană

Bootstrap Image Preview

zbor, hotel, mic dejun, taxe incluse!

Bonus: transfer privat aeroport!

Bootstrap Image Preview

-----------------------------------------


Transfer privat aeroport inclus! Avantaje:


✓ Zero timpi de așteptare! Tu vei fi așteptat la aeroport!

✓ Servicii private! Mașină cu șofer doar pentru tine (tur-retur)

✓ Ai mai mult timp pentru a descoperi orașul! Fără bătăi de cap!

✓ Statistic, pentru a ajunge de la aeroport la cazare, este nevoie de cel puțin 2 mijloace de transport în comun. Acest lucru implică bani dar mai ales timp pierdut. La fel și la retur!


De ce să alegi City Break Roma?


O vacanță la Roma oferă mult pentru oricine. Roma este o capitală deosebită și unul dintre cele mai romantice orașe din lume, cu străzi cochete și bucătărie delicioasă, printre cele mai apreciate din lume.

Este un oraș cu o atmosferă plină de viață, fiecare colțișor are o istorie, cu monumente vechi de peste 2000 de ani și biserici impunătoare.

Intr-un City Break la Roma te lași ghidat foarte ușor de conceptul ”dolce far niente” și care se bucură de o climă plăcută, în cea mai mare parte a anului.


Locuri de vizitat în City Break Roma


O vacanţă la Roma începe cu vizitarea celor mai renumite obiective, precum Colosseum - emblema orașului și mai mare amfiteatru antic, Fântâna Trevi (La Fontana di Trevi) - un loc faimos și protagonistă în numeroase filme sau cel mai mic stat independent din lume cu o istorie prețioasă, Vatican.

Printre cele mai frumoase locuri de vizitat în Roma se numără și Forumul Roman sau Panteonul - o capodoperă a Artei Arhitecturale Romane.

Piața Spaniolă este un alt loc de trecut pe lista cu obiective de vizitat în Roma, care împreuna cu treptele care duc spre biserica Trinità dei Monti este una dintre cele mai faimoase piețe de aici.

O plimbare prin ”inima verde” a Romei, Parcul de la Vila Borghese, te va purta prin grădini frumos amenajate, fântâni superbe și unele muzee.

Complexul monumental național Vittoriano este o clădire impunătoare cu o mare valoare simbolică și reprezentativă pentru Italia, situat în apropiere de unul dintre cele șapte dealuri pe care a fost clădită Roma, Capitoliu.

Via dei Condotti este cea mai cunoscută stradă din Roma pentru cumpărături, iar cartierul evreiesc (Jewish Neighbourghood) este un loc inedit, cu străduțe frumoase și picturi ingenioase.

La final, îți recomandăm o tură prin cea mai selectă zonă a Romei, Via Margutta, o străduță chic cu galerii de artă și bouticuri cu antichitați.

De ce
să rezervi
prin
aloHotels?

Economisești

Pe aloHotels găsești mereu oferte de nerefuzat.

Rezervi rapid

În câțiva pași simpli ți-ai planificat vacanța.

Hoteluri pentru toți

Avem soluții pentru orice buget.